" x x 0 0 "

Posted by admin 01.04.2019 0 Comment(s) Blog,

Akciu s jednoduchým názvom " x x 0 0 " sme si pre teba pripravili, aby sme ťa odmenili vtedy, keď to najmenej čakáš. Vždy, keď si u nás niečo objednáš, obdržíš notifikačný email. Tento email obsahuje ID objednávky - a práve toto ID môže byť pre teba výherné.

 

Ak je číslo tvojej objednávky deliteľné číslom 100, vyhrávaš. Čo? Dostaneš poukážku na ďalší nákup v hodnote výhernej objednávky.

 

Budeš si ju vedieť uplatniť na ďalšiu objednávku na tvoje meno a email, ktorej hodnota bude minimálne vo výške tvojej predchádzajúcej (výhernej) objednávky. Na použitie poukážky budeš mať 30 dní od momentu realizácie výhernej objednávky.

 

Zhrňme si to : urobíš na našom eshope objednávku. Zistíš, že ID tvojej objednávky spĺňa požiadavku deliteľnosti číslom 100 bez zvyšku (napr. ID 3300, 3400, 3500, 4900, 5700 ...). Hurááá! Napíš nám email na shop@sportshouse.sk a daj nám vedieť, že si vyhral (ozvať sa nám je jednou z podmienok získania poukážky). Pridelíme ti poukážku a ty máš 30 dní od dátumu výhernej objednávky na to, aby si ju použil. Ak by si náhodou zrušil pôvodnú, výhernú objednávku, alebo nám vrátil niektorý z produktov v nej objednaných, získaná výherná poukážka stráca platnosť a bude ju treba uhradiť.

 

Good luck bro ! :)

 

Tím Sports House