Inšpirujte sa, ako nosiť mikiny a cíťte sa pohodlne a zároveň štýlovo počas nepredvídateľného jarného počasia.

Posted by admin 07.04.2021 0 Comment(s) Blog,

Jar, ročné obdobie, počas ktorého na nás v jednu chvíľu svietia teplé slnečné lúče a my si vychutnávame vôňu rozkvitnutých kvetov a zároveň nepredvídateľné ročné obdobie, kedy nás  zo sekundy na sekundu môže počas cesty do práce či do školy zastihnúť dážď a silný vietor.  Aj vás napadá otázka, čo si v takomto nepredvídateľnom počasí obliecť? Kúsok, ktorý vám počas týchto jarných dní v šatníku nesmie chýbať, je rozhodne dámska alebo pánska mikina. Ako teda skombinovať mikinu, aby bol váš outfit praktický a zároveň štýlový? Nechajte si poradiť od nás v Sportshouse!

 

dámska béžová mikina bez kapucne

 

Mikina ako trendy kúsok vášho šatníka

 

Mikina už dávno prestala byť iba športovým oblečením. Na trhu existuje nespočetné množstvo a typov mikín. Mikiny bez zipsu, mikiny s kapucňou, mikiny bez kapucne či rozopínateľné mikiny. Nebojte sa vytvoriť rozličné variácie. Móda je o tom, že nemá žiadne hranice a normy. Vyjadrite sa vlastným štýlom a siahnite po svojej obľúbenej mikine. Neviete, ako ju upraviť a skombinovať, aby ste vyzerali čo najlepšie? Máme pre vás niekoľko nápadov na túto jar!

 

Bombera s kapucňou

 

Moderný mestský outfit vytvoríte jednoduchou, ale zároveň fantastickou kombináciou. Skombinujte bomberovú bundu s mikinou. Bombery sú ešte stále v pánskom šatníku veľmi populárne. Pod bomberu odporúčame zvoliť mikiny bez zipsu a kapucne v čiernej, sivej alebo tmavomodrej farbe. Trendy outfit dotvoríte tmavomodrými alebo čiernymi džínsami  a štýlovými teniskami.

 

Nesmrteľná kožená bunda

 

Kožené bundy sú hitom už niekoľkých desaťročí. Existujú rôzne štýly, strihy a farby, no nikdy neupadli a veríme, že ani neupadnú do zabudnutia. S koženou bundou dokážete pozdvihnúť váš outfit. Viete sa s ňou prenášať doslova v čase a viete ju kombinovať skutočne so všetkým. Je to kúsok, ktorý je na jar úplne ideálny. Navrstvite pod koženú bundu mikinu a určite vám nebude zima. Táto kombinácia je veľmi štýlová a môžeme hovoriť aj o elegancii. Keď však nechcete pôsobiť uhladene, stačí zvoliť roztrhané džínsy čiernej farby.

 

pánska sivá mikina s kapucňou

 

Kabát a mikina s kapucňou

 

Vrstvenie sa nestráca ani počas jari. Na scénu prichádzajú jarné kabáty. Tie sa vyznačujú abstraktnými vzormi alebo veselými či pastelovými farbami. Mnoho žien, ale aj mužov vie, ako nosiť kabát na formálne príležitosti, no len málokto vie, ako skombinovať kabát do ležérnych, neformálnych outfitov. Ako docieliť taký neformálny a trendy vzhľad? Vyžaduje si to iba mikinu s kapucňou, ktorá vytvorí z formálneho kabáta pohodlný kúsok. Vyskúšajte bielu mikinu s kapucňou pod čiernym alebo hnedým kabátom počas nasledujúcich chladných dní, aby ste dosiahli mestský neformálny look, ktorý máte v obľube. Pokiaľ chcete zažiariť, siahnite po kabáte pastelovej farby a pod neho si oblečte mikinu rovnakej farby. Vytvoríte jednoduchý, monochromatický vzhľad, ktorý je v roku 2021 veľmi obľúbený.  Zdá sa vám táto kombinácia príliš nudná? Siahnite po bielej mikine s potlačou alebo trefným nápisom. Outfit nezabudnite doplniť ďalším kúskami, ako sú voľné nohavice a tenisky.

 

Mikina a sukňa

 

Športová elegancia? Existuje vôbec niečo také? Niekedy sa jednalo o veľmi zavrhovaný pojem. Dnes je kombinácia dámskych športových mikín so sukňami rôznych tvarov, farieb, vzorov a dĺžok jedným z najväčších trendov roku 2021. Vyskúšajte skombinovať kožené mini, asymetrické midi alebo vzorované maxi sukne a nebojte sa vytvoriť kontrastnú kombináciu  s dámskymi mikinami s potlačou alebo jednoduchými mikinami bez kapucne, aby ste dosiahli jedinečný a nezabudnuteľný vzhľad.

 

dámska čierna mikina s kapucňou

 

Mikina v kombinácii so širokými nohavicami

 

Nosenie nerozopínateľnej mikiny v kombinácii so širokými nohavicami a jednoduchými teniskami je vzorec k pohodliu a k štýlovému mestskému outfitu. Mikina s kapucňou bola vždy ústredným prvkom vývoja streetwearu a práve tu sa dá hrať s kreatívnejšou stránkou farby, dizajnu a prispôsobenia. Myslite na uvoľnené strihy, viditeľné logá, zapôsobte na svoje okolie  eleganciou a cíťte sa ležérne pri posedení s priateľmi alebo na jarnej prechádzke po meste. Skvelým doplnkom môže byť práve štýlový mestský batoh.

 

Mikina ako šaty

 

Milé dámy, ak je pred vami chladnejší jarný deň a vy váhate, čo si obliecť, vyskúšajte zájsť do šatníka vášho partnera a nájsť tam pánsku mikinu bez zipsu. Bude vám o čosi dlhšia, čo znamená, že túto pánsku mikinu môžete využiť ako oversize šaty. K nim už len doladíte jarné čižmy nad kolená alebo botasky a máte jednoduchý a štýlový outfit na všedný deň.

 

dámske mikinové šaty

 

© www.sportshouse.sk - Sports House Slovakia s.r.o.