Prečo je Nebbia najlepšia na trhu

Posted by admin 24.01.2021 0 Comment(s) Blog,

Príbeh svetovej značky sa začal na Slovensku

 

Fitness oblečenie spoločnosti Nebbia má za sebou dlhoročnú tradíciu nie len na našom trhu, no podarilo sa jej prepracovať medzi najlepšie svetové značky fitness a bodybuilding oblečenia. Dnes by len málokto typoval, že ide pôvodom o slovenskú značku zo Žiliny, ktorá  sa začala snom dvoch mladých ľudí. Záujem o ich športové oblečenie rok od roka rastie a svoje produkty vyvážajú do viac ako 50 krajín sveta. Úspešné prvenstvo si stále udržiavajú na Slovensku, v Českej republike, ale aj v takých veľmociach kulturistiky ako sú Rusko alebo USA.

 

Odvážnym šťastie praje

 

Začiatky spoločnosti Nebbia neboli jednoduché a  podľa slov manželov Stanky a Martina Peckovcov boli poznačené častým odriekaním, neutíchajúcim presvedčením a pretrvávajúcou motiváciou dosiahnuť svoj cieľ. V roku 1997 predstavili svetu čisto pánsku kolekciu, skladajúcu sa z pohodlných teplákov, športových tričiek a tielok. Medzeru na trhu využili vo svoj prospech a začali s produkciou prvých modelov, ktoré navrhovali a šili doma, najprv len pre kamarátov a známych. Nasledovali mnohé stretnutia s majiteľmi fitness centier, malých obchodov so športovým oblečením a neoblomnej snahy so zámerom ich presvedčiť na spoluprácu. Postupne sa stali slovenskou jednotkou s fitness oblečením a začali expandovať aj do zahraničia. Po úspešnej pánskej kolekcii manželia predstavili dámske modely oblečenia a začali sa orientovať na spolupráce s významnými kulturistami.

 

Zdroj: https://nebbia.fitness/

 

Hľadanie nových možností

 

A ako to už býva ceste za naplnením snov je mnohokrát poznačený chybami a zlými rozhodnutiami. Ťahom mimo bolo podľa slov manželov zmena orientácie značky, odklon od fitness oblečenia a zameranie sa na všešportovú módu. Outdoorová móda pre turistov a lyžiarov nepriniesla želaný výsledok, práve naopak priniesla dobu stagnácie a hľadania cesty späť. Dlhé roky zisťovania, kam vlastne značka Nebbia patrí ich donútili zmeniť celkovú stratégiu a urobiť krok späť. Ich celoživotnou vášňou boli fitness a kulturistika, a tak sa rozhodli zo svojej ponuky odstrániť všetko, čo doň nepatrilo. Celú svoju energiu nasmerovali na rovnako zmýšľajúcich nadšencov zdravého životného štýlu a opätovný návrat ku svojej podstate im priniesol stále miesto vo svete fitness a bodybuilding oblečenia. Postupne nadväzovali ďalšie vydarené spolupráce s úspešnými svetovými i slovenskými športovcami a stali sa oficiálnym dodávateľom oblečenia pre najprestížnejšie súťaže ako napríklad Mr. Olympia, Arnold Classic, EVLS, FIBO a ďalšie.

 

Zdroj: https://nebbia.fitness/

 

Jedinečnosť značky

 

Produkty s menovkou Nebbia sa vyznačujú funkčnosťou, nadčasovým dizajnom a sú vytvorené v kooperácii s tými najlepšími športovcami na svete. Práve ich podnety pomáhajú pri neustálom napredovaní a pri vývoji nových modelov, ktoré musia napĺňať aj tie najprísnejšie nároky klientov. Pri výrobe svojich produktov si dáva spoločnosť veľmi záležať na ekológii a spolieha sa len na kvalitné materiály dovážané od popredných dodávateľov z Európy. Napriek tomu sú všetky ich výrobky cenovo dostupné a prvotriednej kvality.

Aj keď vo svete športového oblečenia prerazili pánskou kolekciou, dnes tvorí väčšinu ich ponuky fitness oblečenie pre ženy. Počnúc dámskymi fitness legínami, dámskymi športovými podprsenkami, cez funkčné športové tričká,  až po pohodlné mikiny a plavky. Cieľom každého jedného produktu od Nebbie je, aby sa žena cítila jedinečná, sexy a hlavne pohodlne. Aby pri prekonávaní všetkých prekážok zostala vytrvalá a nezlomná, tak ako tí najlepší, ktorí stáli na svetových pódiách a ani pri neúspechoch to nikdy nevzdali, lebo išli za svojím cieľom. Aby si si každé ráno pripomenula, že to odriekanie stálo za to. Tak ako to bolo pri budovaní jednej z najlepších svetových fitness značiek – Nebbia.

 

© www.sportshouse.sk - Sports House Slovakia s.r.o.