Čo musíš vedieť o Sik SILK ?

Posted by admin 04.03.2020 0 Comment(s) Blog,

Vznik značky Sik Silk

Za zrodom značky stoja traja priatelia zo Scarborough v Spojenom kráľovstve, Barry Gill, Sam Kay a David Thomson, ktorí sa rozhodli pre vytvorenie niečoho nového, originálneho, a tak narazili na Sik Silk. Títo chlapci boli totálne zameraní na jedinú vec, ktorou bola ​​láska k streetwear móde. Na začiatku začali s návrhom Caps – baseballové šiltovky. Chceli vytvoriť niečo iné a originálne. Vyšívané Sik Silk  logo na prednej strane dáva čiapke výrazný vzhľad, takže sme všetci dobre oboznámení s tým čo máme na hlave. Čiapky mali obrovsky úspech a žiadali ich všetci, ktorí sa pohybujú na streetwearovej scéne. Netrvalo dlho, aby si všimli medzeru na trhu pre trendy, ktoré sa udiali v USA, ale neboli dostupné vo Veľkej Británii.

 

Sik Silk Baseball Tee 2012 – baseballové tričko

Potom čo si uvedomili, že v Európe nie je nič také, Basebalové odpalisko bolo miesto, kde sa stalo to čaro a o značku začal vzrastať záujem. Chlapci sa rozhodli využiť existujúci vzhľad, okopírovať ho a pridať mu vlastnú identitu. Sik Silk sa od začiatku vždy odlišoval na míle od zvyšku tým, že vytvoril niečo jedinečné, krásne a trendové. Skutočnou výhodou bola ich vízia priniesť streetwear vzhľad, ale iným spôsobom.

Barry povedal: „Zistili sme, že nemôžete dostať americké oblečenie v Anglicku. My sme to chceli zmeniť, uvedomili sme si, že sa to stane veľmi populárnym a podarilo sa nám to rozbehnúť rok predtým, než to naozaj vzlietlo. "

„Vyrobili sme baseballový dres a predali ho. Veľký moment nastal, keď sme dostali našu prvú objednávku. “

Títo traja podnikatelia mali niekoľko nádejí a snov. Veci, ktoré dosiahli od tej doby sú výsledkom tvrdej práce, odhodlania, pozitivity a silnej podpore siete predajcov.

 

Uznanie značky Sik Silk - jún 2013

Každá značka potrebuje popularitu a Sik Silk. Značka sa začínala dostávať do čoraz väčšej pozornosti od rôznych celebrít a futbalistov. Gary Beadle a Scoty T zo seriálu Hit MTV reality Geordie Shore boli jej veľkými fanúšikmi. Gary dokonca kontaktoval chlapcov po tom, čo rozpoznal v značke niečo výnimočné a chcel skladovať produkty vo svojom obchode "Project 722" v Gateshead, Spojenom kráľovstve. S pomocou Garyho marketingu a modelovaním značky to Sik Silk odpálil naplno.

 

Rast značky Sik Silk 2014

S chlapmi tvrdo pracujúcimi a prichádzajúcimi s novými sviežimi návrhmi sa veci naozaj začínali nabaľovať. Chlapci boli oslovení mnohými agentúrami a rozhodli sa ísť do jednej, ktorá sa nachádza v Londýne, aby predviedli značku v módnych showroomoch v hlavnom meste. Následne uzavreli masívny obchod s Footasylm, kde sa Sik Silk stal ich najrýchlejšou predávanou značkou roka. Až do tejto chvíle chalani predávali výhradne on-line a skladovali krabice s  tovarom v prázdnych miestnostiach doma. Netrvalo dlho a potrebovali viac miesta, preto sa rozhodli presťahovať a zabezpečiť sklad v obchodnom parku Scarborough, kde teraz majú celý tím zamestnancov, ktorí posúvajú veci na vyššiu úroveň.

 

Svetový úspech Sik Silk 2016

S rýchlym rastom a potrebou zásobovať širšiu spotrebiteľskú základňu sa chlapci rozhodli vziať svoju značku na západ (nie do Írska). Zamerali sa na Spojené štáty. Po ceste do Las Vegas sa chalani stretli s obrovským maloobchodným Footlockerom, ktorý značku rozšíril po celých štátoch. Čoskoro na to si americký spevák Trey Songz obliekol bejzbalový dres Sik Silk na hviezdnu párty R‘n‘B speváka Ushera. To bol impulz, ktorý začal značku predávať.

„Nikto z nás nemal obchodné skúsenosti a úprimne, je to stále šok. Bolo tu určité riziko, ktoré sa vyplatilo, “ povedal Barry.

Títo traja chlapci vložili svoje srdce a presvedčenie do značky, že by mohli vytvoriť niečo iné. Chlapčenská oddanosť a tvrdá práca sa teraz vyplácajú a žijú svoj sen, pretože Sik Silk sa rýchlo rozširuje po celej Európe a teraz siaha až do Austrálie. Sik Silk zažíva skutočne celosvetový úspech a my v SportsHouse sme jeho súčasťou na Slovensku, v Česku a Maďarsku..


 "Nič nie je nemožné, ži svoj sen.“

 

© www.sportshouse.sk - Sports House Slovakia s.r.o.