Goorin Bros, značka šiltoviek, ktorá si ťa získa

Posted by admin 24.01.2021 0 Comment(s) Blog,

Unikátna signatúra

 

Udržať si miesto na výslní a uspieť medzi konkurenciou vo svete módy je náročné. Obstáť dokážu len tí najlepší, ktorí nestratia svoju autenticitu a osobitý podpis. Jednou z takých značiek je aj americká spoločnosť Goorin Bros vyrábajúca originálne kúsky klobúkov, čiapok a šiltoviek. Ich prvotriedna kvalita, špičkové služby a nenapodobiteľný dizajn sú konštantou na trhu už po dlhé desaťročia.

Svojím nadčasovým prístupom udávajú každodenné trendy v módnom priemysle, ktorým si získali milióny zákazníkov po celom svete . Dopyt po nej každým dňom rastie. Každý fanúšik si u Goorinovcov nájde to svoje, či už ide o klasiku ako sú klobúky, cylindre, tvídové čiapky, alebo niečo diametrálne odlišné, ako zimné čiapky či šiltovky. Elegancii dali prednosť napríklad Brad Pitt či Johnny Depp. Na opačnej strane spektra môžeme nájsť ich kolegov z Hollywoodu, ale i mnohých športovcov. Tejto značke neodolali ani také zvučné mená ako sú futbalisti Lionel Messi, Neymar alebo pilot F1 Fernando Alonso. Veľkej obľube šiltoviek sa tešia aj mimo štadiónov a pretekárskych dráh, najmä Gerard Butler, Kevin Spacey, Álvaro Morte, Justin Bieber i Enrique Iglesiasias.

 

kvalitné šiltovky goorin bros

Zdroj: https://www.goorin.com/

 

Všetko to začalo snom

 

Kolískou spoločnosti je mesto Pittsburgh vo Philadelphii, kde dosiahla aj svoj najväčší úspech. V roku 1895 začal zakladateľ Cassel Goorin s predajom klobúkov zo svojho konského povozu a položil tak základný kameň značky, ktorú sa snažil budovať na princípoch čestnosti a pracovitosti. Jeho znamenité a jedinečné klobúky boli veľmi vyhľadávané u pánov všetkých vekových kategórií a rýchlo si vytvoril vlastnú klientelu. V 20. rokoch 20. storočia prebrali vedenie firmy jeho dvaja synovia Alfred a Ted, aby pokračovali v patriarcháte svojho otca. Bratom sa podarilo rozšíriť otcovu spoločnosť, vytvoriť z nej veľkoobchod a expandovať aj do zvyšku USA. Zlomovou udalosťou boli zimné olympijské hry v Kalifornii v roku 1960, kedy sa Goorin Brothers stali oficiálnymi partnermi a dodávateľmi pokrývok hláv. V súčasnosti šéfuje celej spoločnosti pravnuk zakladateľa Ben Goorin. Väčšinu novozaložených obchodov situujú do štvrtí s príznačnou rodinnou atmosférou, kde majú obyvatelia svoje obľúbené kaviarne, reštaurácie, železiarstva či barberov. Snažia sa byť súčasťou komunity, kde každý pozná osobu na druhej strane pultu.

 

Nové modely, noví klienti

 

Rodinná firma sa dokázala počas všetkých generácií prispôsobiť prebiehajúcim zmenám v spoločnosti, jej životnému štýlu a umeniu súčasnosti. K elegantným klobúkom pridali do svojho portfólia aj vlastnú kolekciu ikonických šiltoviek tzv. „truckerov“. Práve týmto  krokom doplnili chýbajúcu časť skladačky. Truckery alebo šiltovky so sieťkovanou zadnou stranou sa postupne dostávali do popredia a dnes sú vhodným trendy doplnkom ku každému štýlu. Vďaka pestrému výberu farieb a vtipných potlačí ich môžu nosiť všetci. Dnes už neplatí, že truckery patria iba farmárom, ale mnohokrát sú neodmysliteľnou súčasťou ženského či pánskeho šatníka.  

 

goorin bros šiltovka

Zdroj: https://www.goorin.com/

 

Kolekcia ANIMAL farm

 

Pánskedetské čiapky so šiltom zo série ANIMAL farm sú nadčasové modely elastického strihu, ktoré by nemali chýbať ani v tvojej skrini. Nastaviteľná zadná časť so sieťkou zabezpečuje maximálne pohodlie počas nosenia a padne každému, malému či veľkému. Predná strana šiltovky je charakteristická nášivkou s precízne prepracovanou výšivkou so zvieracím motívom. Farby sú často prevzaté z prírody a zvieratá sú typické pre americkú faunu s vlastným pomenovaním. Pri šiltovke sú dobre prepracované detaily a výber zvierat je veľký. Medzi najobľúbenejšie patrí silný a nezávislý vlk,  nebojácny medveď či hrdý lev, ale aj aplikácie so somárom, orlomveveričkou i viaceré variácie „najstaršieho budíka na svete“, a to kohúta. Šiltovky značky Goorin Bros sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, nesú v sebe dlhoročný odkaz ručnej výroby i neopakovateľného dizajnu. Sme presvedčení, že po vzhliadnutí našej ponuky si určite vyberieš aj ty niečo, či už ide o ikonické headweary alebo elegantný šál.

 

© www.sportshouse.sk - Sports House Slovakia s.r.o.