Jedna šiltovka, ktorá vládne všetkým, to je šiltovka Capslab

Posted by admin 20.01.2021 0 Comment(s) Blog,

Naše skúsenosti nás naučili rozpoznať kvalitu. To je jeden z hlavných dôvodov, prečo sme sa rozhodli zaradiť do našej ponuky šiltovky značky Capslab. Výrazná štvorcová nášivka umiestnená na prednej strane a vzdušná sieťovina s dobrým vetraním na zadnej časti čiapky so šiltom sú podpisom tejto značky. Na boku sa nachádza malá grafika doplňujúca celkový vzhľad šiltovky. Tieto nadčasové kúsky, ktoré sú momentálne na vrchole trendu, zaisťujú vysoký komfort aj vďaka snapback zapínaniu.

 

luxusné Capslab šiltovky

Zdroj: https://www.capslab.fr/

 

Šiltovky, ktoré miluje nielen nadšenec popkultúry!

 

Z dielne značky Capslab vyšlo mnoho ikonických kúskov, ktoré zaujali nadšencov komixov, mangy a milovníkov animovaných filmov z 90. rokov. Existuje okolo 200 modelov a spoločnosť Labos, ktorá stojí za touto značkou, neustále pokračuje vo vytváraní ďalších produktov. Spod ich rúk vyšla kompletná kolekcia venovaná najpopulárnejším anime sériám. Na svojich prvých šiltovkách znázorňujú legendárne postavy z Dragon Ball, Naruta či Pokémonov.

Veľký úspech zožala aj kolekcia Looney Tunes z produkcie Warner Bros. Nášivky s Bugs Bunnym alebo marťanom Marvinom si získali srdcia mnohých ľudí, ktorí vyrástli na týchto animovaných filmoch.

Rozhodne si na svoje prídu aj fanúšikovia Marvelu, ktorí sa môžu tešiť na štýlové vzory s Ironmanom, Thorom či ostatnými postavami z Avangerov, ale aj na záporákov, ako je Venom. Nezabudli ani na priaznivcov DC Comics a zakúpiť sa dajú aj šiltovky s nášivkami vyobrazujúce Batmana a Flasha.

Spoluprácu uzavreli aj so spoločnosťou Disney. Mickey Mouse so svojou polovičkou Minnie a káčer Donald sú najpredávanejšie produkty tejto kolekcie.

Geekmi obľúbený Star Wars nemohol medzi tvorcami týchto šiltoviek ostať bez povšimnutia. V kinách sa len zaprášilo za šiltovkami s obrázkom Yodu, Darth Vadera a Chewbaccu. Tejto mladej a originálnej spoločnosti sa podarilo skombinovať kvalitu, módu a zároveň aj filmovú kultúru do jedného úspešného projektu.

 

šiltovky so sieťkou Capslab

Zdroj: https://www.capslab.fr/

 

Pohodlné a štýlové šiltovky na každý deň

 

Tieto pôvodne pánske šiltovky mali v minulosti v obľube práve kamionisti. Bol za tým jej skvelý a praktický dizajn. Vzdušná sieťovina zaisťuje počas horúcich letných dní vetranie, zatiaľ čo šilt a textilná časť chránia pred slnečnými lúčmi. Capslab dôraz nekládol len na praktickú stránku. Snažili sa vytvoriť šiltovku, ktorá bude funkčná a zároveň bude mať jedinečný, originálny a nápaditý dizajn. Vďaka tomu sa tieto šiltovky so sieťkou a nášivkou stali obľúbeným spoločníkom mužov, žien, ale aj detí na celom svete. Áno, aj žien! Šiltovky Capslab oživili dámske outifity a vdýchli im originalitu a jedinečnosť. Tiež zaujali množstvo subkultúr, pre ktorých šiltovky od značky Capslab nie sú len pokrývkami hlavy, ale stali sa ich životným štýlom. Tiež sú neoddeliteľnou súčasťou zberateľských zbierok.

 

Vyberte si u nás rôzne farby a vzory

 

Sportshouse ponúka najobľúbenejšie kúsky od značky Capslab v rôznych farebných kombináciách vhodné pre mužov, ženy, ale aj deti od troch rokov. Všetky varianty týchto kvalitných šiltoviek sú dokonale zladené tak, aby nášivka v prednej časti vynikla a zároveň, aby farby s nášivkou ladili.

Vďaka tomuto skvelému kúsku sa dostane váš outfit na úplne inú úroveň. Je skvelým doplnkom k športovému oblečeniu, ale tí odvážnejší dokážu vytvoriť aj skvelé variácie športovej elegancie.

Vysoká úroveň pohodlia, kvalita, rozmanitosť, univerzálnosť, nastaviteľná veľkosť, praktickosť, štýl. To všetko je charakteristické pre šiltovky z dielne Capslab. Jedna z nich sa môže stať aj vaším spoločníkom do všetkých situácií.

V súčasnosti samotní tvorcovia značky Capslab neustále vytvárajú nové kúsky šiltoviek, ktoré by ste mohli s radosťou nosiť a Sportshouse nebude zaostávať. V budúcnosti vám budeme prinášať najnovšie a najštýlovejšie kúsky.

 

© www.sportshouse.sk - Sports House Slovakia s.r.o.