Otvorte fitness centrá s novými športovými legínami.

Posted by admin 17.05.2021 0 Comment(s) Blog,

S uvoľňujúcimi sa nariadeniami sme sa konečne dočkali a fitness centrá opäť otvárajú svoje brány. Veríme, že mnohí z vás sa už nevedeli dočkať tohto dňa. S otvorenými fitkami je čas nájsť pánske a dámske športové legíny, ktoré nielenže budú dokonale sedieť na postave, ale budete sa v nich cítiť pohodlne pri každom cviku. Legíny sú jedným z najobľúbenejších odevov, ktoré sa nosia do posilňovne, a preto netreba podceniť správny výber dámskych a pánskych športových legín.

 

čierne dámske športové legíny nebbia

 

Materiál športových legín

 

Kvalitné dámske a pánske športové legíny poskytujú schopnosť odvádzať vlhkosť a pot od pokožky. Aj keď  bavlna predstavuje alternatívu prírodnej textílie, má tendenciu zadržiavať vlhkosť, čo môže byť nepríjemné a viesť k odieraniu.

Vyhýbajte sa látkam, ktoré nedýchajú. Nikdy si nekupujte oblečenie vyrobené z materiálov na báze gumy alebo plastu, ktoré zabránia odparovaniu potu a udržiavaniu príliš vysokej teploty tela počas tréningu.

Správny materiál ponúkne tiež maximálnu priedušnosť. Pri kúpe legín do posilňovne vám odporúčame niečo odolnejšie a pružnejšie, ako nylon alebo polyester.

 

Dĺžka športových legín
 

Dámske športové legíny do posilňovne majú rôzne dĺžky, aby vyhovovali rôznym cvikom a  osobným preferenciám. Dlhé legíny ponúkajú maximálne krytie a môžu vám pomôcť  zostať v teple a suchu, najmä ak cvičíte vonku. Vo fitkách sú však obľúbené dlhé športové legíny počas celého roka.  Kratšie športové legíny alebo športové legíny, známe ako kompresné šortky, naďalej poskytujú podporu pri cvičení a  môžu byť lepšou voľbou pre letné tréningy.

 

ružové dámske legíny nebbia

 

Hľadajte športové legíny s vysokým pásom
 

Vysoký pás sa v móde uchytil už pred niekoľkými rokmi. Nájdeme ho pri rifliach, sukniach a neobišiel ani active wear módu. Mnoho športových legín je práve s vysokým pásom. Nie je to len trend, ale vysoký pás pri športových legínach má svoje praktické využitie.

Určite sa chcete cítiť vo fitku príjemne a sebavedomo. Vysoký pás zakryje malé nedokonalosti a zároveň chráni vaše kríže pred chladom, čo bráni prechladnutiu pri namáhavom tréningu.

 

Správna veľkosť športových legín zaručí komfort pri cvičení


Nákup nesprávnej veľkosti je najčastejšou chybou pri kupovaní legín. Švy legín by nemali na vašej pokožke zanechávať stopy. Ak sa na vašom tele nachádzajú otlačené švy,  športové legíny sú príliš tesné. Ak ho predsa len vidíte, tak potom sú legíny malé a odporúčame siahnuť po väčšej veľkosti. Legíny by vám nemali byť príliš voľné, ale mali by pohodlne sedieť na vašom tele.

Ak vám športové legíny skĺzavajú a počas cvičenia ich musíte neustále vyťahovať, tak sú vám legíny veľké a musíte siahnuť o legíny o číslo nižšie.

 

čierne dámske legíny nebbia

 

Priesvitné športové legíny. Trend alebo len podradná kvalita?


Pri nosení športových legín by ste nemali byť schopní vidieť svoju pokožku. V mnohých prípadoch sa jedná len o zle zvolenú veľkosť legín, ale niekedy sú presvitajúce legíny znakom zlej kvality. Pred aktívnym používaním športových legín si vyskúšajte urobiť v nich pár drepov, aby ste videli či vaše nové športové legíny nie sú priesvitné.

Hlavnou vecou, ​​na ktorú je dôležité dávať pozor pri nakupovaní legín, je nájsť značku, ktorá vyrába kvalitné legíny pre daný tvar tela. Takéto športové legíny a oblečenie značky Nebbia. U nás v Sportshouse nájdete široký výber kvalitných športových legín určených práve do fitka, ale aj na vonkajší šport.

                                                                            

     Tak čo, tešíte sa z otvorených fitiek?

 

© www.sportshouse.sk - Sports House Slovakia s.r.o.