Veselé ponožky dostali vo svete dospelých áno

Posted by admin 20.04.2021 0 Comment(s) Blog,

Farebné, veselé, pásikavé, vzorované. Čo vám ako prvé napadlo? Áno, reč je o ponožkách. Časy, keď ste museli nosiť iba čierne ponožky s čiernymi nohavicami a modré ponožky s modrými džínsami, sú preč.

 

Oživte aj vy svoj pracovný outfit s farebnými vzorovanými ponožkami

 

Myslíte si, že ponožky s motívmi sú len pre deti? Určite nie. V každom z nás sa skrýva naše detské ja. V škole aj v práci sa očakáva akási stereotypná rozvážnosť, a práve veselé, vzorované ponožky Hesty socks môžu byť  kúskom z našej detinskosti, ktorú máme hlboko potlačenú v sebe.  Ani vy sa nemusíte báť ukázať vašu osobnosť, a to jednoduchým spôsobom. Práve cez vzory na vašich ponožkách.

 

dámske vzorované ponožky s kávovými zrnami

 

Ide o to, že vďaka uvoľneniu pracovného dresscodu nemusia byť farebné ponožky jediným znakom seba samého v rámci oblečenia. Vaše ponožky by sa skôr mali považovať za jeden z ukazovateľov, ktoré spolu napr. s nohavicami alebo elegantnými topánkami rozprávajú príbeh o svojom nositeľovi.

 

Vzorované ponožky, ktoré povedia, kto ste

 

Farebné ponožky teda nepatria len na detské chodidlá, ale aj na tie dospelé. Ponožkami môžete svojim priateľom, kolegom, známym ukázať, čo máte radi. Jednou z najlepších vecí na farebných vzorovaných ponožkách je to, že majú toľko druhov vzorov a farieb. Bez ohľadu na to, aké sú vaše záujmy, je veľká šanca, že sa k tomu hodí pár ponožiek. Ste milovníkom kávy a označujete sa ako kávopič? Dajte to v novej práci najavo práve s ponožkami od Hesty socks, ktoré znázorňujú kávové zrná a šálku skvelo voňajúcej kávy. Radšej zvolíte niečo iné ako je káva? Čo napríklad jedlo? Ponožkami s pizzou alebo burgrami dáte vedieť všetkým, že ak sa povie slovo „pizza“, nech okamžite myslia aj na vás.  

 

dámske farebné ponožky s pizzou

 

Trend farebných ponožiek ako originálny darček

 

Z ponožiek sa stal skutočne trend, ktorý len tak skoro nezmizne, pretože ním človek vyjadruje svoju výnimočnosť a osobnosť.  Aj vy si pamätáte na ten čas, keď boli ponožky pod stromčekom zlým vianočným darčekom a vraveli ste si „radšej nedostať nič ako ponožky“? Karta sa obrátila aj v tomto smere a dámske či pánske vzorované ponožky sa stali obľúbeným darčekom nielen pod stromčekom, ale aj k narodeninám a k meninám.

 

pánske vzorované ponožky s pivom

 

Ponožky sú roztomilým, rozkošným darčekom, či už ich dávate priateľovi, súrodencovi, alebo dokonca niekomu zvláštnemu.  Ponožky od Hesty socks sú teplé, pohodlné. Kvalitná česaná bavlna zaručí lepšie dýchanie nôh počas dňa a okrem toho sa tieto ponožky vďaka tejto kvalitnej tkanine nosia príjemnejšie na nohe. Sú vskutku praktickým a originálnym darčekom.

Najlepšie na tom je, že s ponožkami môžete byť super kreatívni, pokiaľ ide o farbu či vzory.

Ak poznáte niekoho, kto miluje ponožky, a hľadáte pre neho tip na darček, zhromaždili sme niektoré z najunikátnejších a najúžasnejších nápadov na darčeky, ktoré k ponožkám patria a ich používanie.

 

Rada od Sportshouse na záver

 

Nájdite si také farebné vzorované ponožky, ktoré korešpondujú s vaším osobným štýlom, alebo ak ste vo svete farebných ponožiek nováčikom, začnite jednoducho. Kúpte si ponožky klasického vzoru, len v odvážnejšej farbe. Keď vám to bude vyhovovať, okoreňte to a zvoľte si vzor, ktorý vás zaujal.

Mali by ste nosiť oblečenie, ktoré odráža vašu osobnosť. Dámske a pánske vzorované ponožky sú najjednoduchším spôsobom, ako vylepšiť nudné oblečenie. Farebné ponožky môžu byť dokonca štartovacím prostriedkom na konverzáciu. Keď budete nabudúce v autobuse alebo na prechádzke, vyhrňte si rifle a ukážte svoje veselé ponožky. Ktovie, možno niekto, kto má tiež rád fialovú farbu, morské panny alebo hory, prejde okolo a začne rozhovor.

 

© www.sportshouse.sk - Sports House Slovakia s.r.o.